Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt

din ryggrad slingrar sig
runt min blick och målar
vackra veck i mina lakan

din ljumma hud lämnar
sängen stelfrusen
när dina tår trippar

en vit dörr utan ord
stängs och kvar ekar
ljudet av dina fingrar

som en köttbulle är
min kropp förstenad
nu är ni två ekon

din värme håller
hans kärlek gömd

men du svalnar
när du går

och då

tar han över mig
förstör allt hopp
du så fint skapade




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 532 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-02-23 01:51



Bookmark and Share


  Caroline Lind
Mycket fin text! Min favorit på poeter.se måste jag säga.
2011-09-07

  Maj-Lis VIP
Så fint skrivet
2011-08-28

  aol
underbart skaldat vännen, fint komponerat
2011-02-08

  "Dempa"
Oj, den gav starka intryck!
Bra skrivet, riktigt vasst.
2010-10-04

  KlaraMartina
Älskar dikten.

Förutom köttbullen.
Köttbullar = Skolans matkö

Haha
2010-06-08

  blaite
Bra bra C
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér