Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning till högern.

Pengarna forsar i kapitalisternas floder.
Där vi seglar.
Reinfeldt styr.
Handen på rodret.
Högerns hösta hand.
Ska föra skeppet säkert till land.
Lågkonjunktur.
Regnet faller ner.
Öser en oändlig skur.
Börsen börjar dala.
Samhället ligger i dvala.
Sverige vårat kära fosterland.
Invandrarpolitik.
Rasism.
Moral och etik.
Brott och lagar.
Fängelse straff i bara några dagar.
Men böter på böter.
Vi vårat vackra land missköter.
Sverigedemokraterna vi i våran riksdag vill ha.
När blev ett nej ett kanske och sedan ett ja?
Några procent till.
Dom kommer få som dom vill.
Dom jävlarna kommer våldta vårat samhälle och förkasta vårat land.
För dom bär djävulens högra hand.
Om dom i riksdagen finner sin plats.
Sverige rasismens palats.
I ett land där vi vill acceptera.
Där vill dom rasera.
Att vara unik.
Ett brott att inte vara någon annan lik.
Arisk ras.
- Heil hitler.
En hysterisk fras.
Nazismen.
Invandrare invaderar.
Dom kommer hit och raserar.
Lever på bidrag.
Följer ingen lag.
Invandrare är dåliga har dom prompt bestämt.
Hela deras ideologi är ett enda stort skämt.
Där det finns ont finns det också gott.
Det finns en sida som har förstått.
Under vänsterns hårda hand.
Styrs ett socialistiskt paradis.
En dröm om ett vackert land.
En dröm en illusion.
En förhoppning.
En framtidsvision.
En plats för det fria kollektivet.
Ett socialistiskt samhälle framåt i tiden.
Det är för det vänsterns tar striden.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Amandaaa
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-23 09:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
TACK!!!!!!
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa