Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego med en twist

Stick ut

Gör dig hörd

Marknadsför ditt ego

Ingen gör det åt dig

Våga vara dig själv

Med en twist

Lämna det bleka bakom dig

Ta steget ur inredningen

Sluta vara en strukturtapet

Ikläd dig en roll

Skräddarsydd för dig

Ovärderlig för andra






Fri vers av Blidsberg
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-23 12:17



Bookmark and Share


  kråkan VIP
Fast rollerna är ganska bra ibland..när man inte orkar me sig själv:)
2010-02-23

  Therese Åkesson
Så sant som sagt!
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg