Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laborintens väg


Vriden smärta, vilsna tårar.

Letar runt i laborinter..
går vilse

Känner ej igen vägen

Försöker nå fram men
stoppas.

Var tog de fasta stegen

vägen....

Den säkra vägen att veta

när hur var....

Letar runt i laborinter

vilken väg leder till det
nya

och när går man fel

när går man rätt..

svårt att veta

var man ska leta





Fri vers av Margithe VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-23 15:45



Bookmark and Share


  aol
kram, det tråkiga är i regel att man ser sina vilsna steg efteråt,
2010-06-17

  Blidsberg
Fint. :)
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP