Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker - Vad någon annan än säger







Du är vacker

Vad någon annan än säger




Fri vers av Poson
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-23 16:17



Bookmark and Share


  Anjeska
Så är det nog...
2010-02-24

  coleve
Håller med
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson