Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gryningen



När mörker försvunnit
för att känna värme från gryningen
när natten har brutits
för att se den nya dagen öppnas
låt oss fira dagen
du och jag
här ... tillsammans
ett djupt andetag
en suck
Min älskade
ta mig till de svindlande höjder
som bara du kan
vad bättre finns att avsluta natten
än att älska dig på morgonen

© C




Fri vers av Cissi Gottschalk
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-23 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissi Gottschalk
Cissi Gottschalk