Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt från 1996 av Ingemar Andersson, Katrineholm


Hon flög från mina drömmar

Hon flög från mina drömmar
men hon glömde att borsta skorna
Det ingick inte i hennes svarta estetik
eller var det Ess-tetik det hette?
Det låter som en ny tonart
som trotsar kromatiken

Hon flög från mina drömmar
som en bolansk fiskmås
– men inte från mina drömmars stad.




Fri vers (Fri form) av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-23 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm