Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Natt

Låt snön täcka ett Sverige

Ett Sverige i natt

Flingor som dansar ifrån skyn

En natt

Jag faller

Faller med snön

En natt

 

Se en ängel

En snö ängel

En natt

Kommer våren

Allt smälter bort

En natt




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-25 20:41



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Mycket fint:)
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel