Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De lånar dina pengar

De lånar dina pengar
Du får ½ % ränta

De lånar ut dina pengar
Till 4-25% ränta
Dina pengar alltså
Som de lånar ut….

De har alltså påslag på
Mellan 400 till 5 000%
På det som de ”lånar”
Till det som de lånar ut

Ibland
Får du inte ens ½ %
De kan bli en ¼ eller
Inget alls
800 till 10 000 %:s påslag

Och när de lånar ”gratis”
Så är det dina pengar
Som gratis lånas ut
Som gratis används till att om
De LÅNANDE inte kan betala, sätter dem på bar backe

Det är vad de gör
Med dina pengar….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-24 05:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO