Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Borta med vinden..


En liten uns av självkänsla

Långsamt rann det

av mig

Det där bläcket

Jag trodde...-inte fanns




Fri vers av Heiven
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-24 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven