Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfällighet

Utan förvarning


På ett ögonblick


Ingen chans till förhinder


Ett gällt skrik


Sen är allt över




Fri vers av Blidsberg
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-24 11:16



Bookmark and Share


  kråkan VIP
kuslig tycker jag..:)
2010-02-25

  infantsgame
"en dikt är något som är kort utanpå men lång inuti"

Den här texten är precis så, kort och djup på samma gång. Vi gillar't!
2010-02-24

  Pauline Pousár
Haha.. Det hände mig på jobbet idag.. Bra skrivet!
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg