Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdefull - Vad någon än tycker

Du är värdefull
Vad någon annan än tycker




Fri vers av Poson
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-24 15:54



Bookmark and Share


  Poson
Ofta ser man sig själv som värdelös genom sina egna ögon. Men i andras ögon kan man ändå vara värdefull och betydelsefull.
2010-02-24

  Anjeska
Tack! Det tar jag till mig!
2010-02-24

  Larz Gustafsson VIP
I mina egna ögon är jag värdelös.
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson