Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi äro Poetskribenter (pastisch)

***

Vi äro poetskribenter, allt i från Sveriges torg.
Vi äro poetskribenter, allt i från Sveriges torg.

Vi kan skriva min mio min mio min mio nej,
vi kan skriva sorgesång och fröjd.

och vi kan rimma bom faderala bom faderala bom faderala,
vi kan rimma bomfaderala bomfaderalan lej.

Vi kan kommentera åh nej åh nej åh nej åh nej
vi kan kommentera sorgesång och fröjd.

Och vi kan tänka åt andra hållet, andra hållet andra hållet,
och vi kan tänka åt andra hållet, andra hållet me!

(originalet "Vi äro musikanter" ur Folkvisor från Västergötland (1908-1934))
http://sv.wikipedia.org/wiki/Vi_%C3%A4ro_musikanter

LPWJ pastisch 24/02/10




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-24 23:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig text och idé!

Jag blir riktigt glad . . . och den är ju sann.


Hälsn. Ann
2010-02-25

    ej medlem längre
BRA!
2010-02-25

  Monika A Mirsch VIP
en goder dans i natten - tack för att du bjöd upp!
2010-02-25

  L Patrik W Johansson VIP
=)

den gavs mig,

ur luften i ett AHA...

Be well,
LPatrikWJ
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP