Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Press

Grundstenen
Alla litar på
Nyckeln
Till framgång

Prestera
Ingen reagerar
Misstag
Världen emot dig

Inget att vinna
Mycket på spel

Gilla läget
Höj dig

Fall på rygg
Gå genom jorden




Fri vers av Blidsberg
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-25 12:54



Bookmark and Share


  Neesy
Bra skrivet!
2010-02-26

  kråkan VIP
så genom jorden:)..gillar!
2010-02-25

  Uppfångad
Mycket bra
2010-02-25

  LenaJohansson VIP
........bra avslut...
2010-02-25

  LenaJohansson VIP
bara avslut...
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg