Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförlåtligt

Jag kommer aldrig förstå
Jag kommer aldrig förlåta



Min bild av dig är

Förevigt trubbad

Du var mitt allt

Min förebild och idol



Jag kommer aldrig förstå
Jag kommer aldrig förlåta



Du skyllde ifrån dig

La all skuld på henne

Kallade henne slampa

Lät mig höra all skit



Jag kommer aldrig förstå
Jag kommer aldrig förlåta



Att du brukade våld mot min mor...




Fri vers av Blidsberg
Läst 322 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-25 13:13



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Oförlåtligt. Och ändå inte.
2010-04-10

  Glaaskupan
Vackert.
Vissa saker kommer vi nog aldrig få svar på här i livet...
2010-03-01

  Neesy
Ojj, hur bra som helst bara med så få ord, verkligen. Kraftfull och skicklig text som berör...
2010-02-26

  kråkan VIP
känns igen..starkt..tack..
2010-02-25

  Nina Nightwish
Stark text, jag ryser.. Bra skrivet..
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg