Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningslös ordlek

Flicknamn

Mariana

Droger

Innehav

Pool

Biljard



Led

Uttråkad




Fri vers av Blidsberg
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-25 17:09



Bookmark and Share


  ramlar
snyggt,
2010-02-27

  Paulina LH VIP
Träffsäkert. :)
2010-02-26

  kråkan VIP
meningslöst liv..kanske?
2010-02-25

  kråkan VIP
meningslöst liv..kanske?
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg