Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piss


en trashank stinker thinner
en annan bara piss
och folkskaror försvinner
när toan blivit hiss

fast en gång var den menad
att skjutsa som ett skott
den som var lätt försenad
och inte stänkte vått

ur vintertrötta kranen
som hållit tätt en natt
men plötsligt funnit hanen
som öppnar, om än matt

den rännil som sen stoppar
oss andra från en tur
ty våra trötta kroppar
vill icke till den bur

som stinker mer än äckligt
av sånt som läcker ut
i mängder rent förskräckligt
... men nu var versen slut

Och den där stackarn som pissade i hissen har lånat en dusch och fått rena kläder och tänker alls inte gå in i den där pisslådan om han så får betalt...







Bunden vers av halmstrå
Läst 551 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-25 17:25



Bookmark and Share


  Nanna X
you´re a rhymin machine baby!
2010-02-25

    papillon
Hehe - flyhänt som bara den!
2010-02-25

  vera gade VIP
det var roliga rim!
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå