Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tankeställare.....


Vad får saker till att ske?

Molnen sveper längs gråvit aska, något har dött!
Isen delar sig vid häll, där genuint berg gått itu.
Sången sprider sig likväl ut, i den sagolika natten.
Månskenet darrar för sin gryningsgestalt, där hjärtats
små pulserande slag fattar grepp om livets små ting.
Där, ja just där, stannar du för att tänka till. Där du
liksom jag, fattar absolut ingen ting. Saker sker fort,
vi hänger med och låtsas tro att meningen finns i varje
inslag av tillgivenhet och steg. Ja just steg av vem och
vad får saker till att ske?




Fri vers av stefan.g
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-25 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva