Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En repris!


Det naturliga steget, duger för mig!

Vår chef berättade för oss att på väg till oss
hade han mött så många välbyggda kroppar.
Det var knappt han fick luft att andas när han
talade om dessa superbyggnationer muskelknippen
för dem hade han bara ett: Ovationer...

Då resta jag mig upp i hela min
längd, ja i min lilla runda längd
och sträckte på mig och sa:
-Jag har också byggt upp kropp!

-Vad sjutton på då då?
Du går ju inte på något gym!

-Nej men på cykling, simning
och promenader...

-Hahaha, det behövs mer för att
få till det... Hahaha...

-Javisst, det har jag tagit!

-Har du? Vad har du ätit då för medel...

-Vanlig mat!!!




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-26 09:00



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, mendet var lite svar på tal
2010-02-27

  Eva Langrath VIP
Ler gott åt dina härliga ord :)
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt