Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten sköjer över en.

Regnet faller i floder
precis som tårarna längs mina kinder.

Man är tillbaka igen
verkligheten sköljer över en.

Undervattensströmmar som drar i dig,
drar dig ut så långt ut i dina egna tankar.

Jag drunknar,
känslorna och tankarna kväver mig.
Fyller mina lungor med vatten,
jag kan inte andas.

Jag försöker kämpa,
men orkar inte.

Varför valde jag detta livet,
varför kunde jag inte fått det enkelt?

Allt är bara problem,
vart jag än befinner mig är jag centrum för problemen.

Jag vill bara försvinna,
släppas fri från denna plågoande som styr mig.

Min tillvaro saknar färg, livsglädje och energi.

Rädda mig ur denna grotta.
Hjälp mig finna vägen ut,
ge mig ljus och led mig, snälla.




Fri vers av Em!
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-26 10:01



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Tungt!
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Em!
Em!