Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ser du nu?

kollar mig i spegeln
känner med mina fingrar,
i mitt ansikte
känner
petar

går ner, till brösten
håller både händerna över
känner,
klämmer

går ner, mot magen
känner
petar
& drar

är nere vid höfterna,
håller händerna på var sin sida
studerar varsamt min kropp

och tänker på dom.

är jag verkligen den nu vill ha, älskling?

jag vill inte ändra något..
vill du?

jag vill bara veta,
inte för att jag vill ändra på mig.
bara veta om du förtjänar,
att älska mig.

så säg mig bara , nu när jag står här
blottad

- vad ser du nu?




Fri vers av Sophie Af Löfwing
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-26 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophie Af Löfwing
Sophie Af Löfwing