Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Propaganda

Du bombarderas
Med budskap
Reklam på TV
Affischer på stan

Tre tusen
Så många är de
Budskapen som når dig
Varje dag

Förvränger ditt sinne
Påverkar dina val
Även om du inte vill
Propaganda




Fri vers av Blidsberg
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-26 18:24



Bookmark and Share


  kråkan VIP
nejda! jag blundar..å håller för öronen:)
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg