Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ni undrar över min frånvaro, eller, hur som helst, det var lite datastrul (glömde koden) i samband med min stödmedlemsinbetalning , blev då "omdöpt" till "vanlig medlem"...


"Rebell i retur !"

Rebell i retur
ni undrar
nog
hur ?
det blir i
ur
och
skur
i både moll
och
dur

Rebell i retur
för en del
bara
tur
för andra
det
motsatta
kanske i
förtur
man lär sej
uppskatta

Rebell i retur
blir aldrig
nå´n sinekur
en riktig filur
en klurig figur

Rebell i retur
överger inte
rimmen
minst "en i
timmen"
tog väl i
litegrand
har hänt
ibland......

Rebell i retur
en nagel i ögat
på bourgoisin
en vagel som ökat
demokratin
retar ofta
gallfeber
på borgarpacket
och vart det
än leder
så fortsätter
"snacket"

Rebell i retur
med rak rygg
och RÖD fana
ska jag va´
"stygg"
bli kvar på
min bana
obändig i
kampen
mot den
"parasitiska
svampen"
men det
är
MIN EGEN
Rättvisa
INGEN annans
vill jag
påvisa !

-----











Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-26 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska