Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ganska nöjd


Så där

Riktigt fint
Här är mitt liv
Som ett rensat barskåp
I ett skeendes förlorade stund
Dess liderliga vidriga vrede
Följer snart som en blind
Riktigt trevar i mörkret

Men hej hur mår du
Tack för senast
Snygga grejer
Gillar din stil

Om det bankar
Om de bankar riktigt skiten
Och bryter och bränner
Skär riktigt djupa sår

Alltid total kontroll
Har vi trots allt alla
Ibland jag
Till och med du




Spanska kusten
Vore fan inte dumt
Ett avspänt ligg
En liten Casper cigg

Ikväll passar jag nog
Har kort på SATS
Känner hur
BRA
Det gör

I perversionens våld
Kommer regressionen
Som små spädbarn
vi nalkas döden

Härligt med din son
Hälsa frugan
Men du
När blir dopet?





Fri vers av Marvin
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-26 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin