Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Jag sänker mitt huvud av oförståelse
En viss eftertanke
Som en boll
Som jag kastar
Mot en klar ren vägg
Men bollkräket
Vet nog inte insikten
Att vara ett kräk
Eller ens
En boll
Eller ens det
eller




Fri vers av Marvin
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-26 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin