Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesvirvel

Där vindarna virvlar på klippor
av lekande skön fantasi

Ligger ett dun ifrån svalan, den
snabba, som flög här förbi

Kan den bli en fjäder i hatten
För någon som aldrig tänkt till

Som inte försökt att beskriva
sin känsla och vet vad han vill

Nu önskar jag då att jag vore
en virvel av vind i ditt hår

En dröm eller bara ett minne
som läker ditt blödande sår

För allt som jag varit är flyktigt
som vatten som faller på sten

Subtil liksom doften från marken
när regnet har tvättat den ren







Fri vers av Roger VIP
Läst 421 gånger
Publicerad 2004-06-28 00:14



Bookmark and Share


    Idun 1
Så fint du beskriver om svalans dun som blir en önskan om din virvlande vind i en älskades hår.
2004-06-28

  reback
..av dina ord. Hoppas att många, många därute ser det lilla, lilla dunet.
2004-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP