Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke Känsla Handling.

Vart tog skrattet vägen?




Linda.

~~

I tanken du är mig nära

i känslan du flyttat in

en varm kram min kära

En god vän som är så fin.

~~

                                                        Eppie

 

 

 

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-27 09:41



Bookmark and Share


  Ullagulla
gulligt!! =)
2010-03-16

  issac.a.m
en vacker hyllning till en underbar vän...
2010-03-06

  ~Leonardo~
Sköna ord om vänskap, dom klingar fint.
2010-02-27

  erkki
Äkta vänskap kan man gott sätta ord på. Trevligt!
2010-02-27

  Blåbäret
finaste vänskapen...ovärdeligt

fint hyllat!
2010-02-27

  Lili Samuelsson VIP
finavänner behöver sådana här vitamintillskott att mumsa på, snyggt
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP