Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriken från igår

Hör ekot
ser dimman tätnar

Leker tiden
hör den viska
om vad som fallit i glömska

Skriken från igår
hörs genom
ben och märg




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-27 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson