Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle vilja se Adelsohn



Jag skulle vilja se Adelsohn
Att cykla på dressin
Tillsammans med SJ styrelsen
Få lida lite pin
Och se ett järnvägsspår på riktigt
Och inte bara ”sken”
Där de sitter på stolar så viktigt
Med pennskaft av elfenben…

Men kanske de behövs en dressin
Av märket ”De Luxe”
Med tak och matsäcks påse
Och elmotor som fusk
Då kanske de åkte vidare med ett belåtet flin
Och i matsäcken ligger räkmacka, kaffe och så vin
Och stolen som är med stoppad
Mjukt och skönt med sedlar
Är vad vi förstår ett budskap
Om dem själva, de förmedlar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-27 12:53



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Avgå är bara förnamnet......
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO