Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är tusen pusselbitar



Du är tusen pusselbitar

Och jag är tusen till

Med färger och bilder

Skiftningar och konturer

Och när vi lagt det klart

Kan vi lägga det en gång till

Vi gör vår egen omstart….


Ingen kärlek förspilld är

När bara hjärtan vill

Och tappar vi vad dur är

Så gör vi om det vi vill….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-27 12:54



Bookmark and Share


  juliaerika
Tycker om den. Hoppfull.
2010-02-27

  coleve
så fint:)
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO