Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning på väg

Mörker därute
Mörker härinne
Ändå vet jag
En endaste sak
vet jag
Säkert
Gryningen är redan på väg




Fri vers av Amorina
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-27 18:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint och trösterikt.
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina