Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
upplevelsen


DIKTEN HONAN

jag är så nära beskrivelsen vid tågstationen vid brunnsparken strax efter ett regn


kroppen ur den min kropp min lilla vuxna kropp
tränger ljus vitt dämpat ljus


i stenmarken växer jag in ut tränger ner barfota
kroppen och alla dess vinklar
jag ser inte ut som den jag såg ut som första gången du såg mig


vad såg jag ut som då
ett mindre djur, ett mindre smådjur med hörntänder



kroppen och alla dess vinklar





älska någon som bor långt ifrån ens egen kropp
ens eget hem och ens eget stålhjärta




Fri vers av umpaa
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-11-02 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

umpaa