Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Brandfackla i poesiformat....


Politikerföraktets Fasansfulla Ytterligheter !

Det beredde väg
för Hitler
Det la undan
stenarna för
Franco
Det underlättade för
Mussolini

Politikerföraktet !

Det bäddade för
Caucesco
Gav näring åt
Idi Amin

Politikerföraktet !

Överallt där
politiken
undermineras
kommer Ondskans
Hantlangare fram
De segrar
De besegrar
De förtrycker
De förföljer

Politikerföraktet !

Därför , politiker,
INSE ert ansvar,
I TID !
INNAN
Demokratins
Verkliga Dödgrävare
tar tag i
taktpinnen !
LÄR av historien !
skippa
den Förljugna
Euforien !
Återgå till
Ärligheten
det minskar
passiviteten
för passivitet
och apati är
Ondskans
Bästa Vänner !

Väck liv i
Ideologierna !
Kassera
"mutorgierna" !
Det brådskar !
Ondskan
står i
farstun
Väntar
tills
klockan
klämtar
DÅ slår Hin
till
DET vi INTE
vill !.....

---





Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-27 22:03



Bookmark and Share


  aol
bravo en sann skrift, ruggigt budskap, bravo Mats
2010-02-27

  Mats Henricson
Skriften ovan har ingen som helst personlig anknytning till någon som helst här aktiv person, den vänder sig till politikerföraktare i största allmänhet !
2010-02-27

  Mats Henricson
Alltid trist när personlig fixering leder till onödig vånda (till den det anbelangar)
2010-02-27

  Staffan Welroos VIP
viktig text! gillar särskilt; "passivitet
och apati är
Ondskans
Bästa Vänner !" - Just så! Bra fångat...
2010-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag bereder väg för Jesus, inte för Hitler.
De här absurda anklagelserna betackar jag mig för.
DU KOMMER ALDRIG ATT FÅ MIG ATT RÖSTA ELLER ENGAGERA MIG POLITISKT!
Jag är bara ÄNNU mer övertygad nu om att mitt röstkort ska RIVAS även denna gång.
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska