Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslagens eko

Det ekar beats
Låt det inte försvinna och dö ut i gränden
Det låter ju så fint
Som när din puls slår extra beats

Hörs din puls ut i dansgolvet
Ekandes på repet
Som när Robyn sjunger ut ur HeartBeats

Det finns inget finare än att höra dina hjärtslag
Eka ut i världen
För kämpar glöden kommer aldrig att släckas
Så länge ditt beat slår

Ja det slår hårdare och starkare
För varje dag
Och din sol kommer även att skina nästa dag
För ditt hjärta ekar vidare för varje slag som du tar




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sayam Chortip
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-27 22:13



Bookmark and Share


  Dyrbye
"Det finns inget finare än att höra dina hjärtslag Eka ut i världen" otroligt fint skrivet vännen <3
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Sayam Chortip
Sayam Chortip