Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam

 

skall jag skämmas

för att jag finnns

för att jag föddes till denna värld

för att jag har en vilja

för att jag vill leva

 

skall jag skämmas

för att andra vill mig det

att dom hellre ser mig levande död

än påmminer dom om sin egen skam

 

ni kan kalla det vad ni vill

mord é mord

även på en levande död




Fri vers av Blodros
Läst 481 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-27 23:53



Bookmark and Share


  Tina-sol
Du får fram en bestämd tydlighet i orden. Snärtigt och smärtsamt. Skam är i sig ett ruskigt ord. Bra skrivet.
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros