Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter en liten eftertanke


hur 17 blir det sen

drömmar ska vara omöjliga att nå
man är som lyckligast när man drömmer
när drömmen blir sann
finns inget mer

alltså måste man drömma stort
man ska drömma som vackrast
och ändå vara medveten om
att man inte når dit




Fri vers av Gunsan
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-28 07:33



Bookmark and Share


  Trädflickan
Nej,nej man ska drömma stort och tro på att man når dit. Sen när man inte kan drömma den drömmen längre för att drömmen gått i uppfyllelse då kan man fortsätta med nya drömmar.
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan