Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ella den förtrollade

med Anne Hattaway
Och vilken naturligt vacker kvinna hon är
Helt underbart vacker faktiskt
Och en sån utstrålning hon har när hon dramatiserar sin roll i Ella den förtrollnde
Och vilken saga sen
Så gå inte gärna in i skogen, En säker död!
För du lär inte komma tillbaka för det finns en massa läskiga träsktroll där inne
Hi Hi Hi
Ja, hon borde faktiskt ha fått en Oscar för sin rolltolkning här
tycker jag
för så bra tycker jag att hon va
För när jag såg filmen på Tv 1000 fick den mig att skratta lite och bara känna mig glad
Ja, jag blev lite upprymd liksom
Lite små lycklig sådär
Och det tack vare Anne Hattaway
Ja, jag blev faktiskt lite kär henne, i denna rolltolkning som
Ella den förstrollade
Och förtrollande var hon...

Ken Cassel
28/2-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-28 10:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och bra skrivit
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel