Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt i väntan på syrener, sol och försommar


Under snön vilar syrendoften

Under snön
vilar syrendoften
Väntar
Värmeväntan
Solväntan
Som jag väntar
Syrendoftsväntan
Under snön
Väntar syrendoft




Fri vers av Amorina
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-28 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina