Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fick en Rolex



Jag fick en ”Rolex” av min tjej
Den var falsk och fejk
Men kärleken var äkta
Och frestar hon mej, men inte fullgör
Så skulle jag försmäkta

Om de vore annat så skulle min dejt
Ge mej en klocka med riktig rate
Men pengar är inte allt
Jag vill dock i tusenfalt
Hellre ha hennes ljuva kärleksmalt
Än en kukförlängar klocka....

Och förlängningen ordnar hon så de räcker
När jag hennes ljuva själ och kropp
Så underbart betäcker
Livets enda riktiga salt
När vi i sängen rocka
Men jag tackar, ler och bocka




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-28 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO