Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomman

Som om jag sökt ett substitut
för mitt sårade hjärta
när vinternatten blir till vår
behöver jag dig inte längre
för kärleken var som en fjäril
instängd i en blomma
som nu släpps ut i fri luft
blå himmel
i ett flygande jag

vem var jag
att döma dig
till detta gråa land?




Fri vers av Marshimlen
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-28 19:25



Bookmark and Share


  PrettyDarkLand
fantastisk!
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Marshimlen