Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av th. vandergraus haiku Skott




Pelargon

 

pelargonen

skjuter kraftiga skott

mot fönsterrutan




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-28 15:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Onekligen en helt annan känsla ...
2010-02-28

  Måna N. Berger
Växtkraftigt, jordnära! Snöovädren må rasa utanför, men pelargonen vet bättre! :)
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin