Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Jag ser dig
dina ögon i
olika nyanser av grönt

jag hör dig
din röst som talar
drömmarnas språk
med ett stråk av livet
såsom det borde
vara

jag känner dig
dina mjuka läppar som
smakar värme
huden som bränner
under mina
fingrar


jag älskar dig




Fri vers av Stjärnfall
Läst 431 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-28 15:52



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vakert skrivet
2011-10-09

  karenina VIP
koncis och så fylld av känsla. läser, berörs, tycker om. du har en fin ton i dina dikter
2010-03-01

  Emme VIP
Jättefin!
2010-02-28

  anita VIP
Mycket fint skriven.
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall