Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får man vara så här lycklig?

 

skönt när vinden mojnar
efter storm i slitna segel
skönt att vaggas mjukt i lugna vatten
jag ska koja
ligga rygg och titta stjärnor
lyss till suset
avlägset
från livets id och strid
en stund
och fråga havet: får man vara
så här lycklig?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 377 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-28 16:25



Bookmark and Share


  walborg
Bevara detta i hjärtats gömma.
2010-02-28

  Carola Zettergren
LJUVLIGT!!!!!
2010-02-28

  Eva Langrath VIP
Varsamma små ord och visst får man.....kram
2010-02-28

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så underbart fint det här låter. Det varmt lyser och lyss, gör även jag. Vaggandes ro mot naturlyrikens skog och poesi månne
Väntar varsamt
2010-02-28

  anita VIP
Vacker dikt.
2010-02-28

  Larz Gustafsson VIP
"Too good to be true", som Tom Robinson Band sjöng.

Ibland vill man nypa sig i kroppen...
2010-02-28

  Monika A Mirsch VIP
vackert - mjukt - sjungande
2010-02-28

  Ilona _L
Ååå... så skönt det låter, Måna!
Hoppas det är ditt diktar-jag som talar!
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger