Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olikt mig!

Jag ska jävlar i mej

lägga ner allt jävla skit bakom mig

allt förbannat dåligt självförtroende

nu ska jag fan ta och leva!!

Allt bra är vi värda!

vem har sakt någon annat??.......






Fri vers av flickan i spann
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-28 19:57



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ja vem?
Bra rutet
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann