Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kasta ut dom




De som trackaserar andra människor i vårt land

NI som vill ha sharia lagar här
Försvinn för fan
Försvinn till ert jävla sharia land
Istället för att trackasera vanligt folk

NI era djävlar trackaserar de som vi vill ha här
De som kommer hit, de som integrerar sej
De som söker jobb, umgås med svenskar
Tror på jämställdhet och jämlikhet

Det är dessa ni ger er på
Så försvinn tillbaks till det ni vill försöka sprida
I vårt land…
NI GER ER PÅ OSS
NI GER ER PÅ ERT SAMHÄLLE
NI HAR INGET HÄR ATT GÖRA!!!!



Och en sak till som ni gör….
Ni ”sopar vägen” för höger extremisterna….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-28 20:05



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Sharia (arabiska: شريعة Šarīʿah) betyder "vägen till vattenkällan" "lagen av Gud"och är ett begrepp inom islam som avser att beskriva den gudomliga viljan.

Kan vara bra att veta för de som vill tycka om texten;=)
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO