Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Botkyrkabyggen rinner vattnet in


På Botkyrkabyggen rinner vattnet in
Vattnet in
Vattnet in
På Botkyrkabyggen rinner vattnet in
Dropp hela dan….

På Botkyrkaservice får man inget svar
Inget svar
Inget svar
På Botkyrkaservice får man inget svar
Dropp hela dan


På Botkyrkaservice kommer ingen ut
ingen ut
ingen ut

På Botkyrkaservice kommer ingen ut
För att stoppa läckage

På Botkyrkabyggen kan man inte bo
inte bo
inte bo
På Botkyrkabyggen kan man inte bo
På minst ett halvår



----------------------
Frågan är om man vill bo hos ett fastighetsbolag
Som inte ens vill komma ut när det rinner in smältvatten
Ens hos en dam i 90 års åldern, och det ligger alltså
Minst 2-3 cm på golvet gör att åtminstone den
Men troligen fler, lägenheter måste saneras….
-------------------




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-28 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO