Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag vill ha sommar min kära vän


Längtan efter vardagslunk

jag vill veta hur det är att vänta dig när du kommer från jobbet och stå där med middagen klar.
jag vill veta hur det är att vakna upp där på söndagsmorgonen och veta att man har fler dar.
jag vill veta hur det är att leva och bo i samboskap
utan att ha en lägenhet var.
jag vill veta hur det är att vardagslunka och fredagsmysa
att kunna stanna och vara kvar.

jag vill veta hur det är att dela ett riktigt liv med dig att vara ett mycket lyckligt och förälskat sambopar




Fri vers av Flinda
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-28 22:04



Bookmark and Share


    ericae
det var en fin text =) men vardagslunk... nej det är jag rädd för
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Flinda