Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evil Igor



Evil Igor
Kan man kanske kalla den Ryska Övermakten
I Tjetjenien
Övermördarna
Övernördarna
Följer en gammal rysk tradition som fanns
Redan i Tyskland när man mördade
Och våldtog det man kunde
I det som de kallade
”Fosterländska kriget”

Foster och barn, i en historisk vidrig sanning
Efter den systematiska våldtäkt man då stod för
I Tysklands sammanbrott
”Deutche mädchen”
Och massavrättningar i ”fosterländsla namnet”
Följs upp i Tjetjenien med
Medföljande tortyr…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-01 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO