Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan jag få bort vad jag känner

Mitt hjärta skriker
mina tankar leder på mörka vägar

mina tårar skär
genom trådar genom kroppen
fyller ögonen med blod
och
känner bladen längst min hud
återigen
längtan att fly
att åter hitta
vägen till ro
men den är borta

Hur kan jag få bort
vad jag känner
när allt blir aska
i min hand




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-01 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson