Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jordbävning i koppargruvor!... Köp aktier i gruvbolag! Snikna mänskors söta druvor! Som asgamar i ett Gulag?


Cynism och katastrofer

Skriv hjärta känn
Rid ut och reagera
Skriv nu, ej sen
Skriv strängt och provocera
Skriv så om män
som elakt konspirera

Skriv hjärta skriv
Rid ut till världens hörn
Skriv stort om kiv
Skriv ner när folk får törn
Skriv nu och bliv:
Betraktad som chaufförn

Skriv hjärta tänk
Rid ut och bli en tolk
Skriv tungt! Var länk!
Skriv blodigt som med dolk
Skriv hjärta: Skänk!
En slant till plågat folk




Bunden vers av erkki
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-01 10:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Sannerligen som du skriver bra anders med kraft och med flyt och med ett signat budskap..varm applåd!
2010-03-06

    ej medlem längre
Mycket bra i både form, innehåll och känsla. Även aktuell..
Rytm i första raden i varje strof som påminner om nyårsdikten: "Ring klocka ring!"
2010-03-01

  Berit Robin Lagerholm VIP
Som en bönesång.
Mycket fin Anders.
Berör
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki